Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

INTRODUCTIONS

30.jul.2011 @ 15:26 i Blogg 0 kommentarer

Navn: Sara Skaugrud

Fødselsdato: 09.10.1993

Sivilstatus: Singel


Sara er en veldig inspirerende person, vi har vært bestevenner i hele 15 år og jeg ville ikke vært den jeg er i dag uten Sara! Hun er en jeg kan stole 100 % på og som jeg alltid vet er der for meg. Siden hun hele tiden er helt ærlig mot meg, er hun den jeg alltid spør når jeg er usikker på et eller annet, om håret mitt ser bra ut, om den gutten er bra nok, ja rett og slett alt..! Til høsten begynner hun det siste året på VGS, studiespesialisering og det blir et spennende år for henne! For det første; hun er russ!(: hehe, noe jeg ikke kan bli pga eksamener i hele mai, som jeg kommer tilbake til senere. Videre i livet har Sara en helt egen plan for hva hun skal, og den planen er det i grunnen kun jeg og hun som forstår, men drømmen hennes er å flytte til the Big Apple; NEW YORK!! Der vurderer hun å ta en studie på moteledelse som en erfaring til videre utdanning. 

Sara har spesielt en stor skrekk i livet, som er krypdyr og slanger, en annen ting som hun har arvet av moren sin er skrekken for brann. Før vi legger oss om kvelden skal alle kontakter ut, og stearinlys er veldig nøye passet på. Sara sier at så lenge hun bor hos moren sin, kommer det aldri til å brenne, men jeg tror at det aldri kommer til å brenne der hvor Sara skal bo uansett, siden hun er nesten like redd for det selv.. :)

Mulberry bag, ahh! Et av Sara's store ønsker som forhåpentligvis snart kan bli oppfylt!! 

 

Navn: Oda Marie Kleven

Fødselsdato: 08.04.1993

Sivilstatus: Singel


For det første; Oda er en fantastisk person! Helt fra første gangen vi møttes, knappe tre år gamle har vi klikket. Sara - Oda, Oda - Sara; "radarparet". Vi har vært uenige, men ALDRI kranglet! Ekte venner er de du vet at alltid er der, og selvom vi en dag, om ikke så veldig lenge kommer til å skilles, vet jeg at Oda ALLTID er der for meg, og det er jeg utrolig glad for! Til høsten skal hun begynne sitt siste år på VGS, IB3. IB er en linje man kan velge på VG2 og VG3 hvor all undervisning foregår på engelsk. Denne linja finnes i flere land og har avsluttende karakterer kun i VG3. Undervisningen likner mer på høyskole enn videregående og er det mest krevende innen vidergående utdanning, men gir deg også ekstra fordeler når du er ferdig. Kommer helt sikkert til å lage et innlegg om dette senere:) 

I vår tok Oda lappen på bil, og suser nå rundt i sin Opel! Kjører perfekt, men har fått prøve seg.. viser seg at hun er en magnet på dyr, og det har nesten ikke vært en tur hun ikke har måttet bremse opp for et eller annet dyr langs veien x) 

En annen ting dere kommer til å se er at Oda har en amazing taste når det kommer til interiør og hennes 2 rom ser smashing ut og dere kan glede dere til bilder:) + hennes herlige cup cakes!(m.m)

Hennes store skrekk vil jeg si er nåler PÅ SEG SELV. Ikke på andre, KUN på seg selv og hun har en tendens til å svime av. Dette har en skjeddd en rekke ganger i hennes barndom. Blant annet første gangen hun skulle skifte øredobber!

Utseende er viktig.. det er vi enige om, og interessen for sminke, mote, merker, shopping er derfor felles for oss begge og kommer til å oppta en del plass på bloggen!

Hvis jeg skal nevne en ting Oda er svak for må det bli Christian Louboutin sko! Hun er frelst av de lekre, classy skoene med rød såle og jeg er helt sikker på at det ikke går veldig lenge før hun har et par i samlingen sin;)

 

Lurer du på noe mer? - Kommenter!

- S&O

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits