Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

CRETE

30.jul.2011 @ 22:43 i Reise 4 kommentarer

Forstår at vi kanskje burde vie et innlegg til det som har skjedd her i Norge, men vi har bare hatt en bloggpause etter det som skjedde i stedet for å skrive om det. Det er fullstendig tragisk og vi mistet faktisk også en god venn.. men velger å ikke blogge om det, og det er ikke av mangel på respekt, tvert imot!

Så fredag 22. juni dro jeg til Kreta, Hellas med familien min. Det var en tur som ble planlagt en uke i forveien fordi været her i Norge har vært shit! Sol, varme, strand, asurblått hav, gresk salat en ukes tid passet meg dermed midt i blinken! Jeg har ikke gjort stort annet enn badet, solet meg, sovet og spist.. og det har vært deilig:) Vi bestilite turen selv, med fly og hotell hver for seg; dermed styrte vi fint unna stendende og stedene som er proppa med harry charterturister xp Det var (er) taxi streik i Hellas nå, så vi leide bil (noe vi sikkert uansett hadde gjort) og fikk da også fartet litt rundt på den nydelige øya! Her er noen bilder fra turen:

Vi bodde i Agios Nikolaus (litt over en times kjøring fra Heraklion Airport)

 
- vakkert- Ingenting er som å sitte på verandaen å sminke seg mens man ser utover på blått hav og grønne palmer!

- Maten var deilig, især alle salatene med de friske grønsakene,

- Middelhavet: Blankt vann, lite liv aka; ingen ekle fisker og alger! - Er det noe jeg elsker med å være på stranda en hel dag er det å komme hjem, dusje og smøre seg inn med herlig shea butter!

- Anbefales! kjempe gøy:) (fra venstre: lillesøster, lillebror, mamma, moa)


Kreta er nok et av mine favorittsteder i "syden". Har du et?:)

- S

4 kommentarer

Postet av: Amalie ♥

fine bilder :) Favorittstedene mine er: Tunisia, Tyrkia og England.
Dato: 30.jul.2011 Tid: 23:33 URL: http://www.amaly96.blogg.no

Postet av: Algin

Jeg tror nok ikke jeg kan være helt sikker enda, om 8 dager eller mitt i ferien, når jeg drar til Marbella, da kan jeg oppdtarere litt, og sende en kommentar ;) Men ha hørt mye fint om Egypt, Spania og Tyrkia :)<3 Håper du vil følge min blogg :)
Dato: 30.jul.2011 Tid: 23:49 URL: http://Algin.blogg.no

Postet av: itsit

Amalie: Aldri vært i Tunisia, men har veldig lyst til å dra dit en gang! Var i London tidligere i ferien, og det slår aldri feil;) - Sara
Dato: 31.jul.2011 Tid: 00:00 URL: http://itsit.blogg.no/

Postet av: itsit

Algin: Gjør det;) Spania er også veldig fint ja:) - Sara
Dato: 31.jul.2011 Tid: 00:03 URL: http://itsit.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits