Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

EAU SO FRESH

31.jul.2011 @ 11:47 i Blogg 2 kommentarer

Da vi var i London kjøpte jeg den ultimate sommerduften! Daisy by Marc Jacobs, eau so fresh versjonen. En duft av bringebær, epleblomst, pære og fiol - Herllig! Dessuten er flasken svært dekorativ og har fått pryde hylla under speilet hos meg:) Sommerens vidunder! :D


Jeg kjøper nesten aldri den samme parfymen to ganger. Går jo bare noen dager før man slutter å kjenne den herlig lukten selv, mer enn to sekunder etter man har sprayet den på, så derfor liker jeg å prøver en ny når flasken er tom. Dessuten blir jeg veldig inspirert av hvilken årstid vi er i, så når jeg så denne flasken ble jeg frelst, og når jeg kjente duften i tillegg ble det kjøp!

 Man må jo ha ihvertfall to parfymer på lager; en til hverdags og en til fest! Den man bruker til fest vil man nødvendigvis bruke sjeldnere og derfor kjenner man selv lukten mye lenger! Jeg føler meg ihvertfall ti ganger finere når jeg kjenner at jeg selv lukter godt! Chloè, eau de parfum er min festparfyme for øyeblikket:) Jeg liker at den er ganske sterk men fortsatt frisk og god, at den sitter lenge og itilegg synes jeg flasken ser innbydende og litt eksklusiv ut;)


Noen som har noen andre parfymer å anbefale?

- S

2 kommentarer

Postet av: Unni - modeling in Paris

Jeg elsker parfymene fra Chanel!: ) Fin header du har forresten :)
Dato: 31.jul.2011 Tid: 12:27 URL: http://unnilund.blogg.no

Postet av: itsit

Unni: Har prøvd mange merker, men Chanel gjenstår, så kanskje det blir neste (?) Takk for det og takk for kommentaren:)
Dato: 31.jul.2011 Tid: 14:47 URL: http://itsit.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits