Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

OSLO MARATHON

26.sep.2011 @ 19:14 i Blogg 9 kommentarer

Helt siden feb/mars har jeg hatt ett treningsmål: løpe halv maraton under oslo maraton 2011! 21 km i olsos gater. Da jeg meldte meg på tenkte jeg; for en motivasjon å ha noe sånn å trene mot.. og det var det også! Jeg meldte meg på sammen med Oda. VI valgte begge å følge et treningsprogram vi fant på hjemmesiden til oslo maraton, utarbeidet av Grete Waitz. Det var et fint program å følge og ikke altfor hardt. De siste 6 ukene eller så har det vært fire løpeøkter i uka, med ulik intensitet. Prodgrammet funket veldig bra for meg, men Oda pådro seg beinhinnebetenenlse og mistet dermed innspurt perioden i programmet.. Så hvordan et treningsprogram funker eller ikke, er vel individuelt, I guess. 

Vi dro inn til hovedstaden på lørdag, sjekket inn på hotellet (Rica Victoria) og brukte lørdagen på å hente startnummer og chip, og ellers bare suge til oss den energiske atmosfæren i byen. Det er helt spesielt når mellom 15 - 20 000 er i byen for å LØPE! På kvelden nøt vi et bedre måltid, deilig pasta carbonara for å være eksakt, på Olivia på aker brygge, før vi tok en tidlig kveld på hotellrommet. 

Søndagen startet med en deilig frokost. Hotellet hadde en veldig bra forkostbuffet, med høy standard og godt utvalg. Vi hadde starten 13.41 og hadde dermed god tid til å både spise riktig og varme opp skikkelig. 

Det var en fantastisk opplevelse å løpe 21 km med så MANGE mennesker. Det er helt uvirkelig hvordan de klarer å organisere noe sånn! 21 km var akkurat passe. Det var langt og det var en utfordring, samtidig som det ikke var noe problem å gjennomføre. Jeg brukte 2 timer og 25 sekunder, og hadde et mål om å bruke 2 timer, så er i grunnen veldig fornøyd:)

Hvis du er i tvil er mitt råd - gjør det! Påmeldingen til Oslo Maraton 2012 er allerede i gang, så ingen grunn ti å vente! 

S- 

9 kommentarer

Postet av: Sara W

Så kult :) Har veldig lyst til å være med på sånt neste gang :)
Dato: 26.sep.2011 Tid: 19:33 URL: http://www.suziepus.blogg.no

Postet av: ahava73

sporty du er...lykke til :=)))
Dato: 26.sep.2011 Tid: 19:33 URL: http://ahava73.blogg.no

Postet av: Thea Marie

Så sporty, og det hørtes utrolig gøy ut! Skal melde meg på selv! :D
Dato: 26.sep.2011 Tid: 19:36 URL: http://choosenwords.blogg.no/

Postet av: Frøken Ana

Wæow! Så flinke dere er :D

Venninna mi var også på Oslo maraton og løp halvmaraton. Det er tredje gangen hun melder seg på nå :)
Dato: 26.sep.2011 Tid: 19:43 URL: http://www.frokenana.blogg.no

Postet av: Thea Marie

Hvor kan jeg forresten gjøre det ? Når jeg går inn på: http://www.oslomaraton.no/ Så finner jeg ikke hvor jeg kan gjøre det. Og på påmelding står det bare at påmeldingen er stengt..
Dato: 26.sep.2011 Tid: 19:43 URL: http://choosenwords.blogg.no/

Postet av: itsit

Sara W: Var overraskende gøy, så det burde du absolutt gjøre :-D
Dato: 26.sep.2011 Tid: 19:46 URL: http://itsit.blogg.no/

Postet av: itsit

ahava73: Takk;)
Dato: 26.sep.2011 Tid: 19:46 URL: http://itsit.blogg.no/

Postet av: itsit

Frøken Ana: hehe, takk for det:) Tror nok halvmaraton er en svært populær distanse, og jeg vurderer også sterkt å gjøre det igjen!:)
Dato: 26.sep.2011 Tid: 19:47 URL: http://itsit.blogg.no/

Postet av: itsit

Thea Marie: Det var rart, mulig det var en forhåndsbestilling de reklamerte med på løpsdagen, og at den offisielle påmeldingen ikke blir åpnet riktig enda.. Men når den åpner er det bare å melde seg på, og begynne å trene(: lykke til!:)
Dato: 26.sep.2011 Tid: 19:50 URL: http://itsit.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits