Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Blogg

WINTER IS BACK!?

09.04.2012 @ 23:42 i Blogg 0 kommentarer

Det snør og det snør.. dislike, men i grunnen gjør det ikke så mye, siden jeg har og er innelåst med mattebøkene resten av påsken (buhu), men on the bright side - jeg har "fri" i morgen også! I helga feiret vi Ingveig, så kommer nok noen bilder derfra soon - samt noen bilder fra fotoshooten Oda og jeg hadde i Oslo for en tid tilbake (må bare samle trådene aka bildene)My BF (F)

-S

BIRTHDAYPARTY!

06.04.2012 @ 16:46 i Blogg 0 kommentarer

Birthdaygirl - Oda !

Ingveig!

Cecilie!

Anna!

Tyra og Kjersti!

Meg og Ingveig

Tyra fyrer opp lanterne

Mina, Sigrid og Lavin!

Det ble en kjempe koselig kveld, with my favourite girls! <3

-S

SUSHI-BREAK

06.04.2012 @ 16:20 i Blogg 0 kommentarer

Onsdag - tordag gikk med til nerding. Ingveig og jeg gjorde forberedelser mot heldagsprøve i økonomi.. påskeferie sa du? Etter flere timers jobbing på onsdag ble det sushi til middag - og det smakte:) -S

AN APPLE A DAY...

02.04.2012 @ 10:50 i Blogg 1 kommentar


Endelig er det påskeferie! deilig følelse av ikke-stress har senket seg, selvom stresset over heldagsprøver, og at hver feriedag må benyttes til lekser, har økt.. fml. Men solen skinner, og livet er ellers herlig, så god ferie alle sammen!

-S

RUSSEREVY!!

25.03.2012 @ 23:57 i Blogg 2 kommentarer

Denne uken har vært utrolig travel, men også kjempe spennende og morsom. Siden torsdag har vi gjennomført tre forestillinger, to fester og  generelt hatt det utrolig gøy hele veien! En super innsats fra en herlig gjeng gjorde det hele til en uforglemmelig opplevelse, og et minne for livet!  Her er et lite bildedryss, before - during - after!

"Tretten år er over, vi er russ nå i år, her vi står, er vi drita (...)"
Premiærefest!

Gaffatape <3

Afterparty lørdag

Gjengen!

-SS 

PRACTICE

12.03.2012 @ 20:15 i Blogg 0 kommentarer


Sitter på skolen, og venter på bussen. Sliten etter en lang dag med først skole, så flere timer med filming. Meen; det blir så bra! Premiæren er, som over satt til neste torsdag - noe som betyr at det er 1 uke og tre dager igjen til alt skal være klart! uææ, kjempe spennende!

-S

BACK IN BLACK

12.03.2012 @ 14:24 i Blogg 0 kommentarer


Etter nok en hårstil, har jeg igjen gått tilbake til utgangspunktet. Svart er tingen for meg, så nå må jeg prøve å stick to this for a while.

-S

LOOKERS

04.02.2012 @ 18:32 i Blogg 0 kommentarer

New glasses - finally

Det ble ingen kino i går, men heller en tidlig kveld og en god natts søvn, svært etterlengtet. I dag har jeg vært på jobb og i kveld er det bare avslapping med film og kos (2.lørdag på rad !!) New York planene går fremover, og innen den kommende uka regner vi med å ha kontrakten på plass! Wææææ -

-S

PINK INSPIRATION

01.02.2012 @ 14:19 i Blogg 0 kommentarerSnart ferdig på skolen. Bruker de to siste timene (fritimer) på biblioteket, og drømmer meg bort i bilder fra weheartit.. med "The Story" av Brandi Carlile på øret...

-S

31.JAN

31.01.2012 @ 07:59 i Blogg 0 kommentarer

-S

26.JAN

26.01.2012 @ 22:38 i Blogg 0 kommentarer

Dagen i dag har gått med til jobb og skole. Har hatt min første dag i min nye jobb, som danselærer-assistent for 3,4,5,6 klassinger så har danset meg igjennom fire timer etter skolen, og ser ikke så mørkt på å faktisk tjene penger på å gjøre det hver torsdag utover våren! Kom hjem halv 9, så rakk akkurat dagens lille høydepunkt - Gossip Girl! Nå skal jeg legge meg, and I can't wait..."A girl have to kiss alot of frogs to find a real prince"

En liten smakebit av min interiør-vår. Kommer mer senere.

God natt!

-S

VS - 2012

25.01.2012 @ 09:17 i Blogg 0 kommentarer


Victorias Secret har akkurat blitt arrangert for 16 gang. Showet kostet 12 millioner US dollar og med artister som Maroon 5, Kanye West og Jay-Z ble det igjen en fest uten like!
Så du på?
-S

RESULT

24.01.2012 @ 22:57 i Blogg 0 kommentarer


Geniet har klart det igjen. happy

God natt!

-S

OFW

22.01.2012 @ 00:15 i Blogg 0 kommentarer

Det er snart tid for Oslo Fashion Week igjen. 6-12 februar er det en god del motevisninger og annet moteralatert som foregår i hovedstaden. Jeg fikk ikke vært der i fjor, så gleder meg! Planen for visninger en ikke langt ut enda, men er du interessert kan du følge med her: http://www.oslofashionweek.com/ eller http://www.norwegianfashion.no/Bilder fra OFW 2010 sammen med Oda og Heidi - and I was blond! Vi var blant annet på den åpne visningen til Leila Hafzi - noe jeg håper vi får med oss i år også!

-S

 

FRIDAY

20.01.2012 @ 18:28 i Blogg 0 kommentarerTgi Friday! Enda en kald dag.. men endelig helg! Jobb fra 8 i morgen tidlig, men kan sove en hel time lenger enn om man må på skolen, så helt ok. Planen for kvelden er (desverre) innlevering av markedsføring før midnatt. Har en del igjen, men planlegger er lite avbrekk med gårdagens gossip girl episode!;)

-S

OUTFIT 16.01.2012

16.01.2012 @ 16:44 i Blogg 0 kommentarer

Overdel fra forever21 / svart tights fra BikBok / smykker fra H/M / sorte knelange støvletter.

-S  

CHRISTMAS EVE 2011

16.01.2012 @ 09:23 i Blogg 0 kommentarer

Juledagen ble tilbragt som en helt vanlig dag her nede. God jul meldinger kom fra Norge, og jeg ønsket meg i grunnen hjem for dagen ? men kun for den 24. Har det jo helt supert her, men akkurat på julaften er ingen steder bedre enn hjemme, men halve julen handler jo om familie og mat, så hadde meldt oss på en buffet på et norsk naboanlegg. Maten var deilig og vi fikk til og meg ekte, norsk surkål og norske julesanger ? før det litt ut på kvelden gikk over til brasilianske sambarytmer av et live band. Antrekket ble ikke veldig gjennomtenkt. Det ble et klassisk, sort highwaist skjørt med en kremfarget overdel med utbroderende rygg fra C&A, kilehæler og noen enkle smykker i gull og sort.Dette er da skrevet mens jeg var I Brasil. Skrev en del innlegg, som en dagbok - så kommer til å komme flere slike tilbakeblikk utover:)

S- 

DUTY FREE

14.01.2012 @ 15:16 i Blogg 0 kommentarer

Mens vi ventet på en koffert som aldri kom på Gardermoen gikk det, som vanlig hardest utover Visakortet.. Her er noe av det det ble brukt til. Noen fornyelser og noe etterfylling.. Elsker denne maskaraen fra Helena Rubenstein - hvert hver av de 209 kronene!

HB mascara, feline blacks 209,- / Quickliner, black fra Clinique 99,- / Oljebasert sminkefjerner fra Clinique, 139,-

I tillegg til 24 pack, ekstra tyggegummi, % og dumle!

S-

check IT out!

12.01.2012 @ 18:53 i Blogg 7 kommentarer

Hei. Again! Sharing er inn for tiden, og jeg vil prøve meg i bloggverdenen enda en gang! Har jobbet en stund med mange spennende innlegg til dere, og føler tiden igjen er inne for å dele mine opplevelser, tanker, inspirasjon og ideer med dere! Til og begynne med skal jeg gi dere en kort oppdatering over det som har skjedd siden sist. Denne oppdateringen blir i bilder, og ganske kort, for det kommer mer om disse sakene senere!

Jeg og syv andre jenter gikk til innkjøp av vårens partyvogn!Beste Oda og jeg hadde tidens villeste tur til Gran Canaria!Fylte 18!

Var så heldig å bli valgt ut som blant annet smykkemodell under nyåpningen av Sigrid Undseths plass på Lillehammer. Utrolig gøy

Feiret 18-årsdagen med et halloween vors med ekte hjemmelaget punch!
Lappen kom på plass!


Hadde en perfekt avslutning på 2011 i solfylte Brasil!

Håper dere alle har hatt et bra år, og at dere har lyst til å begynne/fortsette å stikke innom her! Masse spennende i vente! Promise

<3 Sara

DREAMCATCHER

26.09.2011 @ 23:12 i Blogg 0 kommentarer

Brasillian jewellery

God natt!

S-

OSLO MARATHON

26.09.2011 @ 19:14 i Blogg 9 kommentarer

Helt siden feb/mars har jeg hatt ett treningsmål: løpe halv maraton under oslo maraton 2011! 21 km i olsos gater. Da jeg meldte meg på tenkte jeg; for en motivasjon å ha noe sånn å trene mot.. og det var det også! Jeg meldte meg på sammen med Oda. VI valgte begge å følge et treningsprogram vi fant på hjemmesiden til oslo maraton, utarbeidet av Grete Waitz. Det var et fint program å følge og ikke altfor hardt. De siste 6 ukene eller så har det vært fire løpeøkter i uka, med ulik intensitet. Prodgrammet funket veldig bra for meg, men Oda pådro seg beinhinnebetenenlse og mistet dermed innspurt perioden i programmet.. Så hvordan et treningsprogram funker eller ikke, er vel individuelt, I guess. 

Vi dro inn til hovedstaden på lørdag, sjekket inn på hotellet (Rica Victoria) og brukte lørdagen på å hente startnummer og chip, og ellers bare suge til oss den energiske atmosfæren i byen. Det er helt spesielt når mellom 15 - 20 000 er i byen for å LØPE! På kvelden nøt vi et bedre måltid, deilig pasta carbonara for å være eksakt, på Olivia på aker brygge, før vi tok en tidlig kveld på hotellrommet. 

Søndagen startet med en deilig frokost. Hotellet hadde en veldig bra forkostbuffet, med høy standard og godt utvalg. Vi hadde starten 13.41 og hadde dermed god tid til å både spise riktig og varme opp skikkelig. 

Det var en fantastisk opplevelse å løpe 21 km med så MANGE mennesker. Det er helt uvirkelig hvordan de klarer å organisere noe sånn! 21 km var akkurat passe. Det var langt og det var en utfordring, samtidig som det ikke var noe problem å gjennomføre. Jeg brukte 2 timer og 25 sekunder, og hadde et mål om å bruke 2 timer, så er i grunnen veldig fornøyd:)

Hvis du er i tvil er mitt råd - gjør det! Påmeldingen til Oslo Maraton 2012 er allerede i gang, så ingen grunn ti å vente! 

S- 

LAST YEAR - ALL OVER!

22.09.2011 @ 11:16 i Blogg 1 kommentar


 

Vi vender oss mot varmere strøk, igjen;) Grand Canaria it is! som i fjor, på samme tid! Søndag om en uke og fire dager, drar vi, så vil vel kalle det en ordentlig spontantur:) Vi skal bo i feriehuset til besteforeldrene til oda og bare chille i ti dager! Gleder meg!! Bildene er fra turen vår i fjor:) 

Dessuten fyller jeg18 år mens vi er vekke, og må si jeg ser fram til en skikkelig feiring i Puerto Rico!

S- 

WHO DOESN'T HAVE ONE OF THESE?

20.09.2011 @ 19:03 i Blogg 0 kommentarer

Converse! Du får dem snart i alle farger og fasonger - All Star, Classic, Basketball.. Det går ikke en dag hvor jeg befinner meg lenger enn 100m unna et par converse. Vi ser dem overalt; gutter som jenter, barn som voksne. På kjøpesentret, på skolen, sykehuset, festen, advokatkontoret, cafeen,- ja, til og med på den røde løperen. Converse er ikke lenger bare et skomerke blant punkere, som den var på 1970-tallet - Nei, i dag utgjør de en trend for seg selv og menneskeheten surfer på conversebølgen, as we speak. Hver uke selges rundt 30 000 par!!! Er det litt sykt eller?!? 

Men hva er det vi liker så godt med disse sneakers'ne? De har gummisåle, stoffdesign og helt normale skolisser. Ikke er den spesielt billig, og heller ikke spesielt dyr. De er fullstendige flate, og ikke supergode å gå i..Uansett, elsker vi dem, og de fleste av oss har til og med flere par i skapet. De går til alt; buske, skjørt, kjole, shorts og må selvfølgelig matche!

Dette var da dagens lille snakkis;)


//Privat

Hvor mange par har du?:D

S-

TOO SCHOOL FOR COOL?

20.09.2011 @ 09:57 i Blogg 0 kommentarer

 Mobilcam, kl. 07.15Jordfarger.  Beige strikk fra Risør. Pels B-young. dark denim, Bik Bok. Armbånd, Accessorize. Ring, old. 

(Skal legge ut et bedre bilde senere i dag) Nå er det skole. Jeg har norsk..

Have a nice day! :D

S-

FLAWLESS FACE

19.09.2011 @ 19:27 i Blogg 0 kommentarer

..og jeg føyer meg inn i rekkene av de hundrevis som har forelsket seg i id-mineral sminke. Vidunderet er funnet opp av make-up artisten Leslie Blodgett - the genious. Den inneholder ikke røffe kjemikaler som tærer på huden og samtidig som man ser smashing ut, pleies også huden. En annen ting jeg liker er at den har SPF 15, noe jeg mener enhver dagkrem/foundation bør ha! Jeg kjøpte mitt Get Started Kit i London i sommer, men har prøvd Bare Minerals før, så visste at det var bra! og det skuffet heller ikke denne gang! Snarere tvert imot. Enkle step til et "flawless face":

1. Påfør primer på et rent ansikt. 

2. "Swirl-tap-buff" foundation med din riktige tone (min: medium tan), påføres med stor børste.

3. Dekk ujevnheter og sorte ringer med samme foundation, men bruk flat, liten kost. 

4. Påfør deretter "warmth" med liten børste, i kinn, panne, hake og evt. kjeve. 

5. Bruk "mineral veil" med stor børste i hele ansiktet for å gå et jevnt og prikkfritt ansikt. 

6. Evt. blush på kinnbena. 

På hverdager liker jeg et tynt, naturlig lag, men til fest legger jeg på litt ekstra. Selom jeg er utrolig fornøyd med varigheten til ID sminken, et tynt lag holder fra morgen til kveld! 

-S

OLD TREASURE

18.09.2011 @ 14:38 i Blogg 0 kommentarer


To Sara - From Grandma

 S-

SUNNYDAY

18.09.2011 @ 13:54 i Blogg 0 kommentarer

Then we're back! Eller jeg er iallefall tilbake. Jeg har samlet masse inspirasjon og gleder meg faktisk til å begynne å blogge! Litt mindre travelt har jeg det også, så håper tiden strekker til.. men skal prøve å få orden på mine prioriteringer;) Som dere kanskje ser har jeg ryddet litt på bloggen. Jeg har lyst til å lage en blogg du kan bli inspirert av. Der du kan oppdateres på trender og nyheter. I tillegg kan det hende jeg lager noen innlegg der jeg skriver om forskjellige saker som opptar meg, promblemstillinger eller opplevelser jeg kommer borti. Jeg håper dere har lyst til å følge med videre. 

Klem - S

WARDROBE FAVOURITES - S

01.08.2011 @ 14:28 i Blogg 0 kommentarer

Highwaist er IT i år! Både når det gjelder bukser, skjørt eller shorts. Jeg digger trenden! Her er de fire shorts- favorittene i årets sommer garderode!:) Kommer til å blogge mer om denne trenden og måter man kan kombinere outfits på.. later:)

Pose shorts fra Gina Tricot, 199,-

Jeans shorts fra Debenhams, London, ca. 300 NOK

Gina Tricot, 249 (tror jeg)


London, ca. 200 NOK. 

Hva synes du om trenden?

- S

EAU SO FRESH

31.07.2011 @ 11:47 i Blogg 2 kommentarer

Da vi var i London kjøpte jeg den ultimate sommerduften! Daisy by Marc Jacobs, eau so fresh versjonen. En duft av bringebær, epleblomst, pære og fiol - Herllig! Dessuten er flasken svært dekorativ og har fått pryde hylla under speilet hos meg:) Sommerens vidunder! :D


Jeg kjøper nesten aldri den samme parfymen to ganger. Går jo bare noen dager før man slutter å kjenne den herlig lukten selv, mer enn to sekunder etter man har sprayet den på, så derfor liker jeg å prøver en ny når flasken er tom. Dessuten blir jeg veldig inspirert av hvilken årstid vi er i, så når jeg så denne flasken ble jeg frelst, og når jeg kjente duften i tillegg ble det kjøp!

 Man må jo ha ihvertfall to parfymer på lager; en til hverdags og en til fest! Den man bruker til fest vil man nødvendigvis bruke sjeldnere og derfor kjenner man selv lukten mye lenger! Jeg føler meg ihvertfall ti ganger finere når jeg kjenner at jeg selv lukter godt! Chloè, eau de parfum er min festparfyme for øyeblikket:) Jeg liker at den er ganske sterk men fortsatt frisk og god, at den sitter lenge og itilegg synes jeg flasken ser innbydende og litt eksklusiv ut;)


Noen som har noen andre parfymer å anbefale?

- S

INTRODUCTIONS

30.07.2011 @ 15:26 i Blogg 0 kommentarer

Navn: Sara Skaugrud

Fødselsdato: 09.10.1993

Sivilstatus: Singel


Sara er en veldig inspirerende person, vi har vært bestevenner i hele 15 år og jeg ville ikke vært den jeg er i dag uten Sara! Hun er en jeg kan stole 100 % på og som jeg alltid vet er der for meg. Siden hun hele tiden er helt ærlig mot meg, er hun den jeg alltid spør når jeg er usikker på et eller annet, om håret mitt ser bra ut, om den gutten er bra nok, ja rett og slett alt..! Til høsten begynner hun det siste året på VGS, studiespesialisering og det blir et spennende år for henne! For det første; hun er russ!(: hehe, noe jeg ikke kan bli pga eksamener i hele mai, som jeg kommer tilbake til senere. Videre i livet har Sara en helt egen plan for hva hun skal, og den planen er det i grunnen kun jeg og hun som forstår, men drømmen hennes er å flytte til the Big Apple; NEW YORK!! Der vurderer hun å ta en studie på moteledelse som en erfaring til videre utdanning. 

Sara har spesielt en stor skrekk i livet, som er krypdyr og slanger, en annen ting som hun har arvet av moren sin er skrekken for brann. Før vi legger oss om kvelden skal alle kontakter ut, og stearinlys er veldig nøye passet på. Sara sier at så lenge hun bor hos moren sin, kommer det aldri til å brenne, men jeg tror at det aldri kommer til å brenne der hvor Sara skal bo uansett, siden hun er nesten like redd for det selv.. :)

Mulberry bag, ahh! Et av Sara's store ønsker som forhåpentligvis snart kan bli oppfylt!! 

 

Navn: Oda Marie Kleven

Fødselsdato: 08.04.1993

Sivilstatus: Singel


For det første; Oda er en fantastisk person! Helt fra første gangen vi møttes, knappe tre år gamle har vi klikket. Sara - Oda, Oda - Sara; "radarparet". Vi har vært uenige, men ALDRI kranglet! Ekte venner er de du vet at alltid er der, og selvom vi en dag, om ikke så veldig lenge kommer til å skilles, vet jeg at Oda ALLTID er der for meg, og det er jeg utrolig glad for! Til høsten skal hun begynne sitt siste år på VGS, IB3. IB er en linje man kan velge på VG2 og VG3 hvor all undervisning foregår på engelsk. Denne linja finnes i flere land og har avsluttende karakterer kun i VG3. Undervisningen likner mer på høyskole enn videregående og er det mest krevende innen vidergående utdanning, men gir deg også ekstra fordeler når du er ferdig. Kommer helt sikkert til å lage et innlegg om dette senere:) 

I vår tok Oda lappen på bil, og suser nå rundt i sin Opel! Kjører perfekt, men har fått prøve seg.. viser seg at hun er en magnet på dyr, og det har nesten ikke vært en tur hun ikke har måttet bremse opp for et eller annet dyr langs veien x) 

En annen ting dere kommer til å se er at Oda har en amazing taste når det kommer til interiør og hennes 2 rom ser smashing ut og dere kan glede dere til bilder:) + hennes herlige cup cakes!(m.m)

Hennes store skrekk vil jeg si er nåler PÅ SEG SELV. Ikke på andre, KUN på seg selv og hun har en tendens til å svime av. Dette har en skjeddd en rekke ganger i hennes barndom. Blant annet første gangen hun skulle skifte øredobber!

Utseende er viktig.. det er vi enige om, og interessen for sminke, mote, merker, shopping er derfor felles for oss begge og kommer til å oppta en del plass på bloggen!

Hvis jeg skal nevne en ting Oda er svak for må det bli Christian Louboutin sko! Hun er frelst av de lekre, classy skoene med rød såle og jeg er helt sikker på at det ikke går veldig lenge før hun har et par i samlingen sin;)

 

Lurer du på noe mer? - Kommenter!

- S&O

#1

17.07.2011 @ 17:41 i Blogg 4 kommentarer

Heisann! Velkommen til it's it! Dette er en blogg som kommer til å handle om shopping, mote, sminke, reiseliv, utdanning, hverdagsliv, trening, kosthold - ja alt som opptar oss egentlig! Vi er to jenter, begge i vårt attende år, vi bor på samme sted og har vært bestevenner siden vi var tre og kranglet om samme gutt i barnehagen, haha! 

Siden vi er to kommer bloggen til å bli oppdatert OFTE og det er MYE spennende i vente, så stay tuned!:D

// weheartit                      

- S&O

hits