Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Everyday-life

TODAY

03.feb.2012 @ 09:48 i Everyday-life 0 kommentarer

Da var det fredag igjen! Dagen i dag er er fullbooket; skole fra 8 til 15, dansetrening (til revy) til 17 før det bærer til av gårde på Margaret Thatcher vorspiel med rød løper, tea and biscuits før vi skal se "Jernkvinnen" på kino. I morgen er det jobb klokken 8 - hardt liv. 

-S

CAMCAM

01.feb.2012 @ 23:27 i Everyday-life 0 kommentarer

Sara goes webcam! hoho, having fun. Nå er jeg faktisk litt stolt av meg selv, har nemlig gjennomført 80 minutter styrke i dag. Sirkeltrening med mamma! og det var slettes ikke så ille. Etter en deilig, varm dusj skal jeg nå legge meg å nyte en episode med de herligste damene i Sex and the City.. har bare igjen 5 episoder av hele boksen nå - og det er så trist! menmen.. C'la vie

God natt!

-S

WARDROBE ATTENTION

29.jan.2012 @ 12:03 i Everyday-life 0 kommentarer

Har bestemt meg for å ta en etterlengtet og utsatt opprydning i garderoben i dag. Sminke, smykker og klær skal organiseres. Hver gang jeg gjør dette, tenker jeg: hvorfor ikke bare holde det rydding hele tiden, så slipper man slike "garderobe-skippertak" - men uansett hvor mye jeg prøver funker det aldri. Noen uker senere ser det akkurat like ille ut.. men nå har det seg også sånn at jeg faktisk liker å rydde, og det alltid gøy å finne igjen noe som man helt har glemt at man hadde. Så jeg kan ærlig si at jeg synes rydding er gøy - men å holde det ryddig er noe annet.. 

Begynte litt i går kveld, siden utelivet var labert. Smykker og sminke er derfor ganske ferdig, så i dag gjenstår bare klærne - som synlig er ganske rotete..

-S

BIRTHDAY PARTY

28.jan.2012 @ 13:36 i Everyday-life 0 kommentarerI går feriet  vi Cecilie, Eirunn og Sigrid sin 18-års dag i fullkommen Victorious Secret (navn på russebilen) style;) En herlig kveld! Nå gjør jeg meg klar for 2 timer jobb på cafeen. Helt greit

-S

NUBE

23.jan.2012 @ 18:43 i Everyday-life 0 kommentarer

Hater å ikke få til ting.. noen som vet hvordan man fikser headeren så den blir riktig størreslse eller whateva, do tell! Please. 

Nå skal det gjøres enda mer økonomi.. så jeg bli asosial og kjedelig resten av kvelden, og må ha noe vakkert å se på.. Mulberry <3Skal lage et skikkelig innlegg om disse herlighetene senere!
-S

W O R K

21.jan.2012 @ 12:01 i Everyday-life 2 kommentarer 

HIGHLIGHTS

14.jan.2012 @ 13:14 i Everyday-life 0 kommentarer

Ettersom vi går mot lysere tider(og håret mitt ble utrolig blast og solbleket i Brasil) bestemte jeg meg for å lyse opp det ellers kullsorte håret mitt(som har blitt helt brunt), ved å ta noen blonde striper. Jeg er ikke helt der jeg vil enda, men en god start! Planen er å ta enda noen flere, og skape mange ulike sjatteringer i hårmanken!

 

-S

hits