Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: januar 2012

A PICTURE SAYS MORE THAN 1000 WORDS - BUT A PICTURE OF WORDS...

31.jan.2012 @ 12:29 i Interiør 1 kommentar

Dagens veiledning

-S

31.JAN

31.jan.2012 @ 07:59 i Blogg 0 kommentarer

-S

LIPLINER

30.jan.2012 @ 19:44 i Make-up 0 kommentarer
En av "skattene" jeg fant igjen i går. En gammel rød lipliner! egentlig ganske kult, eller..

-S

PETTICOATS - MARNI

30.jan.2012 @ 14:15 i Fashion 0 kommentarer


 

Underskjørt-trend fra Marni.

Marni er en italiensk designer og innledet i slutten av 2011 et samarbeid med H&M, og kolleksjon har releasedate 8 mars - og ryktene sier fargesprakende, leken og ungdommelig. Personlig synes jeg generelt underskjørt trenden er ganske kul og klærne er heller ikke av det verste jeg har sett på en catwalk! Så: potensiale!

Er du av de som løper til H&M's butikker den 8.mars?

-S

DONE

29.jan.2012 @ 16:38 i Interiør 0 kommentarer

Her er litt flere detaljebilder av søndagsprosjektet, nå er det revy-øving resten av kvelden!

-S

WARDROBE ATTENTION

29.jan.2012 @ 12:03 i Everyday-life 0 kommentarer

Har bestemt meg for å ta en etterlengtet og utsatt opprydning i garderoben i dag. Sminke, smykker og klær skal organiseres. Hver gang jeg gjør dette, tenker jeg: hvorfor ikke bare holde det rydding hele tiden, så slipper man slike "garderobe-skippertak" - men uansett hvor mye jeg prøver funker det aldri. Noen uker senere ser det akkurat like ille ut.. men nå har det seg også sånn at jeg faktisk liker å rydde, og det alltid gøy å finne igjen noe som man helt har glemt at man hadde. Så jeg kan ærlig si at jeg synes rydding er gøy - men å holde det ryddig er noe annet.. 

Begynte litt i går kveld, siden utelivet var labert. Smykker og sminke er derfor ganske ferdig, så i dag gjenstår bare klærne - som synlig er ganske rotete..

-S

BIRTHDAY PARTY

28.jan.2012 @ 13:36 i Everyday-life 0 kommentarerI går feriet  vi Cecilie, Eirunn og Sigrid sin 18-års dag i fullkommen Victorious Secret (navn på russebilen) style;) En herlig kveld! Nå gjør jeg meg klar for 2 timer jobb på cafeen. Helt greit

-S

FRIDAY NIGHT - LOOK

28.jan.2012 @ 13:32 i Outfits 2 kommentarer


Svart classic kjole, H&M / kjede fra Kappahl / Øredobber fra Brasil

-S

26.JAN

26.jan.2012 @ 22:38 i Blogg 0 kommentarer

Dagen i dag har gått med til jobb og skole. Har hatt min første dag i min nye jobb, som danselærer-assistent for 3,4,5,6 klassinger så har danset meg igjennom fire timer etter skolen, og ser ikke så mørkt på å faktisk tjene penger på å gjøre det hver torsdag utover våren! Kom hjem halv 9, så rakk akkurat dagens lille høydepunkt - Gossip Girl! Nå skal jeg legge meg, and I can't wait..."A girl have to kiss alot of frogs to find a real prince"

En liten smakebit av min interiør-vår. Kommer mer senere.

God natt!

-S

THE PERFECT WORKOUT!

25.jan.2012 @ 16:07 i Trening 5 kommentarer

En kort treningsøkt med styrkeøvelser som kan gjøres noen ganger i uken. Da jeg var i Brasil bestemte jeg meg for å prøve å gjennomføre den hver dag. Om det gav store resultater er jeg usikker på, men man føler seg ihvertfall mye bedre! Man kan selvfølgelig sette sammen hvilke øvelser man selv ønsker, men her er i hvert fall et forslag fra meg. Øvelser går på mage, rygg, bryst, triceps, biceps og rumpe.

1.       1. Sit-ups serie:

-          «Vanlige sit-ups» helt opp til knærne x10

-          «Vanlige sit-ups» med korsryggen i bakken, altså bare halvt opp x10

-          Side sit-ups, høyre. Legg høyre fot på venstre kne og før venstre albue mot høyre kne x10

-          Side sit-ups, venstre. Omvendt av høyre x10

-          Små push. Hendene bak hodet eller rett frem langs kroppen (kommer an på hvor sterk man er i nakken) Bruk magen til å dra hodet frem i korte bevegelser. Nærmest statisk øvelse. x30-50 små push

Denne serien repeterer jeg to ganger (dette er også en øvelse jeg prøver å gjøre hver kveld,  begynte i Brasil og blir vel et nyttårsforsett å keep it up!)

 

2. Statiske stabiliseringsøvelser:

 

-          Planken. Kroppen holdes så rett som mulig. Ikke svai eller kuppel rygg. 90 sek

-          Side planken høyre. 45 sek (bildet)

-          Side planken venstre. 45 sek

Kan gjentas i flere serier. Hva man gjør med den andre armen kan variere. Man kan bevege den inn og ut, ha den langs med kroppen, over magen ol. Armen kan brukes til å variere tyngden.

 

1.    3.  Bryst/biceps/triceps serie:

-          Bryst: Push-ups med armene plassert langt fra hverandre x10

-          Vanlig push-ups, armene plassert nærmere hverandre x10

-          Roll-ups med manualer eller flasker ca. 2 kg. x20 på høyre og venstre

-          Roll-ups triceps. Hold armen med manual over hodet og beveg den opp og ned bak hodet x15

Jeg gjør denne serien to ganger. Vanlig push-ups og bryst gjør jeg knestående..

 

4.       Rygghev

-          Ligg på magen, hev bryst og ben. Hold i 5 sek x10

    

5. Rumpe

-          «Hund som tisser» kaller det enkelt og greit det. Stå på alle fire hev det ene beinet til 90 grader og senk det rolig ned igjen x30 på høyre og venstre. 

Og...ferdig!

Jeg liker denne økta fordi den er kort og grei og gjennomføre, tror jeg bruker ca. tjue minutter og med en halvtimes joggetur har du en perfekt økt, etter min mening. Den har i tillegg individuelle friheter, så det er bare å sette i gang!

-S

VS - 2012

25.jan.2012 @ 09:17 i Blogg 0 kommentarer


Victorias Secret har akkurat blitt arrangert for 16 gang. Showet kostet 12 millioner US dollar og med artister som Maroon 5, Kanye West og Jay-Z ble det igjen en fest uten like!
Så du på?
-S

RESULT

24.jan.2012 @ 22:57 i Blogg 0 kommentarer


Geniet har klart det igjen. happy

God natt!

-S

SHEEEP

24.jan.2012 @ 18:46 i Outfits 0 kommentarer


Pels fra ICHI, ca 400,- 

Elsker pels på denne tiden av året! Stilig, moteriktig og veldig praktisk! Nå går turen til Linn, min faste frisør igjennom en del år nå faktisk.. (bortsett fra når jeg er i Brasil da..) for litt etterstriping og stussing, den japansk-brasilianske firsøren var jo slett ikke så ille, men er ikke mange som slår Linn for det:)

-S 

BECKSÖNDERGAARD

24.jan.2012 @ 12:34 i Fashion 0 kommentarer


Nyheter fra SpringSummer 2012 collection fra www.becksondergaard.com! Love IT

-S

ON THE ROAD

23.jan.2012 @ 21:58 i Reise 0 kommentarer

Sykt bra mobilcam, Natal City by Night inkl. juledekorasjoner!

-S

NUBE

23.jan.2012 @ 18:43 i Everyday-life 0 kommentarer

Hater å ikke få til ting.. noen som vet hvordan man fikser headeren så den blir riktig størreslse eller whateva, do tell! Please. 

Nå skal det gjøres enda mer økonomi.. så jeg bli asosial og kjedelig resten av kvelden, og må ha noe vakkert å se på.. Mulberry <3Skal lage et skikkelig innlegg om disse herlighetene senere!
-S

CRISTMASTIME - MIDWAY MALL

22.jan.2012 @ 14:24 i Reise 1 kommentarIngen skal beskylde brasilianere for at de ikke kan å pynte til jul ihvertfall! Har vært i USA noen ganger, riktignok aldri i jula, men dette var som å være der. Det var så overdrevent og stort med det største blinkende juletreet, julenisse med reinstyr og slede på hvit snø og en syngende englekor og live orkester - helt sinnsykt - men utrolig kult! Dette var på et stort kjøpesenter kalt Midway Mall - så hele sentret var for så vidt ganske amerika inspirert. 

-S

LETHER BAG

22.jan.2012 @ 12:15 i Fashion 3 kommentarerForsinket julegave fra min kjære bestemor arrived. Lether it is, got to love it!

S-

OFW

22.jan.2012 @ 00:15 i Blogg 0 kommentarer

Det er snart tid for Oslo Fashion Week igjen. 6-12 februar er det en god del motevisninger og annet moteralatert som foregår i hovedstaden. Jeg fikk ikke vært der i fjor, så gleder meg! Planen for visninger en ikke langt ut enda, men er du interessert kan du følge med her: http://www.oslofashionweek.com/ eller http://www.norwegianfashion.no/Bilder fra OFW 2010 sammen med Oda og Heidi - and I was blond! Vi var blant annet på den åpne visningen til Leila Hafzi - noe jeg håper vi får med oss i år også!

-S

 

HUMMINGBIRD'S DOUBLE CHOCOLATE CHIP COOKIES

21.jan.2012 @ 13:52 i Food 2 kommentarer


Double Chocolate Chip Cookie alà Oda. Oppskrift fra Hummingbird Bakery. City Cafè Hov er stedet!

-S

W O R K

21.jan.2012 @ 12:01 i Everyday-life 2 kommentarer 

BUZIOS DREAM

20.jan.2012 @ 21:33 i Reise 1 kommentar

 
Buzios Dream heter leilighetskomplekset min farfar har bygget opp i Brasil. Det ligger ca. 45 minutter fra storbyen Natal og jeg har vært der tre ganger på de seks årene det har eksistert - and I love it there! Under 50 meter til den nydeligst stranden man kan tenke seg og solskinn hver eneste dag. Gradene er stabilt over 30, luftfuktigheten er forholdsvis høy og det blåser alltid en lett bris som gjør det til et paradis. Brasil kan virke som et fattig land, langt borte, men om du noen gang tar turen dit så vil du oppleve et land med de største rikdommer, høye skyskrapere, sambarytmer og eseler i gatene, yrende folkeliv, fine restauranter, blått hav, hvite strender og blomstrende bouganvillaer overalt. Det er dette som er det ordentlig "Syden"!

-S

FRIDAY

20.jan.2012 @ 18:28 i Blogg 0 kommentarerTgi Friday! Enda en kald dag.. men endelig helg! Jobb fra 8 i morgen tidlig, men kan sove en hel time lenger enn om man må på skolen, så helt ok. Planen for kvelden er (desverre) innlevering av markedsføring før midnatt. Har en del igjen, men planlegger er lite avbrekk med gårdagens gossip girl episode!;)

-S

NELLY CRAVINGS

19.jan.2012 @ 20:14 i Fashion 2 kommentarer


Nelly Shoes, Faros 399,-Nelly Shoes, Elefantine 449,-Sugarfree Shoes, Hazel 499,-

1-2-3 ?

-S

OUTFIT: SEE-THROUGH

19.jan.2012 @ 19:25 i Outfits 1 kommentarGod, I miss it.. varme.

Anyway, transparent overdel, kjøpt der nede, av en utolig søt dame! Følte meg virkelig VIP da jeg kjøpte den. Fikk med meg personal shopper og kom fremst i køen! Richbitch. Elsker den, men blir vel flere måneder til jeg får brukt den igjen.. 

-S

LADY OF HATS

19.jan.2012 @ 10:28 i Fashion 0 kommentarer

Victorias Secret modellen og skuespilleren Rosie Huntington Whiteley got the look og er dagens hatteinspo! 

-S

AN IKEA-IDEA

18.jan.2012 @ 22:41 i Interiør 0 kommentarer

Organisering på høyeste plan. En kjekk oppfinnelse fra Ikea som hjelper meg å holde orden på livet mitt. Fantastisk.
-S

154 ROSETTE

18.jan.2012 @ 19:08 i Make-up 1 kommentar

Heisann! titter innom får å gi dere min beste anbefalning på leppestift! Den er fra Isadora, koster 129 NOK og passer til alt! Hverdags eller fest - denne er bankers! Jeg har blitt ganske avhengig av den egentlig, og har den med meg nesten overalt. Den gir en lett rød farge som verken er for rosa eller for rød, etter min mening. Den inneholder veldig lite shimmer og det er noe jeg liker svært godt. At den er matt, mener jeg gjør den enda mer brukervennelig. 

Nå venter en haug med økonomioppgaver..

-S

SBCC

18.jan.2012 @ 13:31 i Studier og utdanning 0 kommentarerSer helt greit ut å ta utdanningen sin her eller!? Om allerede ett år kan dette bli realitet!

-S

GOODBYE, SANTA

17.jan.2012 @ 21:03 i Interiør 0 kommentarer

Julen er for lengst over, og den burde vel i grunnen vært ryddet bort i forrige uke om man skal følge tradisjon tro - men jeg liker å bruke unnskyldningen om at jeg faktisk ikke har fått min kvote med jul i år, for å kunne utsette ryddingen litt til. Men jeg må vel innse at julen var borte da jeg kom hjem, så nå er det bare å gjøre rommet vårfint med nytt vårinteriør! Men først bort med dette...

S-

MESS

17.jan.2012 @ 19:12 i Studier og utdanning 0 kommentarer

I dag har jeg vært på utdanningsmesse på Lillestrøm. Det var utrolig hjelpsomt og jeg fikk masse informasjon om videre studier - etter vgs. Har så mye informasjon og brosjyrer at det hele føles litt rotete akkurat nå. Det jeg regner som mest aktuelt etter i dag er Santa Brabara City College, CL, USA bachlor i marketing. MEN først ett "friår" med NYC og kanskje Bali? Jeg har virkelig fått en smak på hvordan livet kan bli, og det er deilig! Nå gjenstår det bare å velge.. og finne en måte å finansiere det hele på.. men jeg er optimistisk!

Da gjenstår leksejobbing og rydding før frusterte fruer - og så er også denne dagen over..

Ha en fin kveld!

S-

GOOD GIRL

16.jan.2012 @ 22:44 i Trening 0 kommentarer

Dagens treningsøkt er gjennomført - og det var en etterlengtet en! Jeg startet med 50 minutter med aerobic med instruktør, deretter syklet jeg et kvarter hjemme, før jeg avluttet med en halvtime med styrkeøvelser. Did good! Har laget et innlegg over hvilke øvelser jeg liker og legge inn i en halvtimes individuell økt, og tenker å legge den ut snart;)

Ha en god natt! Det skal ihvertfall jeg!

-S

IT'S THE THOUGHT...

16.jan.2012 @ 18:11 i Tips&Triks 0 kommentarer

Før jul var det syykt mye å gjøre. Jeg skulle dra sørover den 13, og alt som skulle ordnes før den tid virket en stund uoverkommerlig - men så mange gode venninner som jeg har måtte jeg sette av tid til å gi dem en LITEN oppmerksomhet men laget med MASSE kjærlighet! ..For det er jo tanken som teller! 

Dette er et fint tips om du ønsker å gleder noen i tiden som kommer. Det er lett og morsomt å lage, og det er ikke spesielt juleaktig, så dette er noe man lage året rundt!

Marshmallows med sjokkoladetrekk og flerfarget kakestrøssel. 

Man trenger: Marshmallows / kakestrø / kokesjokolade / grillspid / cellofan

Fremgangsmåte: Varm sjokoladen og bruk et halvt grillspid per marshmallow. Dypp først i sjokolade, så i strøsselset. Cellofan får man kjøpt for eksempel på en blomsterbutikk, og pyntebånd i en bokhandel. Veldig enkelt!

-S

 

OUTFIT 16.01.2012

16.jan.2012 @ 16:44 i Blogg 0 kommentarer

Overdel fra forever21 / svart tights fra BikBok / smykker fra H/M / sorte knelange støvletter.

-S  

CHRISTMAS EVE 2011

16.jan.2012 @ 09:23 i Blogg 0 kommentarer

Juledagen ble tilbragt som en helt vanlig dag her nede. God jul meldinger kom fra Norge, og jeg ønsket meg i grunnen hjem for dagen ? men kun for den 24. Har det jo helt supert her, men akkurat på julaften er ingen steder bedre enn hjemme, men halve julen handler jo om familie og mat, så hadde meldt oss på en buffet på et norsk naboanlegg. Maten var deilig og vi fikk til og meg ekte, norsk surkål og norske julesanger ? før det litt ut på kvelden gikk over til brasilianske sambarytmer av et live band. Antrekket ble ikke veldig gjennomtenkt. Det ble et klassisk, sort highwaist skjørt med en kremfarget overdel med utbroderende rygg fra C&A, kilehæler og noen enkle smykker i gull og sort.Dette er da skrevet mens jeg var I Brasil. Skrev en del innlegg, som en dagbok - så kommer til å komme flere slike tilbakeblikk utover:)

S- 

DUTY FREE

14.jan.2012 @ 15:16 i Blogg 0 kommentarer

Mens vi ventet på en koffert som aldri kom på Gardermoen gikk det, som vanlig hardest utover Visakortet.. Her er noe av det det ble brukt til. Noen fornyelser og noe etterfylling.. Elsker denne maskaraen fra Helena Rubenstein - hvert hver av de 209 kronene!

HB mascara, feline blacks 209,- / Quickliner, black fra Clinique 99,- / Oljebasert sminkefjerner fra Clinique, 139,-

I tillegg til 24 pack, ekstra tyggegummi, % og dumle!

S-

HIGHLIGHTS

14.jan.2012 @ 13:14 i Everyday-life 0 kommentarer

Ettersom vi går mot lysere tider(og håret mitt ble utrolig blast og solbleket i Brasil) bestemte jeg meg for å lyse opp det ellers kullsorte håret mitt(som har blitt helt brunt), ved å ta noen blonde striper. Jeg er ikke helt der jeg vil enda, men en god start! Planen er å ta enda noen flere, og skape mange ulike sjatteringer i hårmanken!

 

-S

check IT out!

12.jan.2012 @ 18:53 i Blogg 7 kommentarer

Hei. Again! Sharing er inn for tiden, og jeg vil prøve meg i bloggverdenen enda en gang! Har jobbet en stund med mange spennende innlegg til dere, og føler tiden igjen er inne for å dele mine opplevelser, tanker, inspirasjon og ideer med dere! Til og begynne med skal jeg gi dere en kort oppdatering over det som har skjedd siden sist. Denne oppdateringen blir i bilder, og ganske kort, for det kommer mer om disse sakene senere!

Jeg og syv andre jenter gikk til innkjøp av vårens partyvogn!Beste Oda og jeg hadde tidens villeste tur til Gran Canaria!Fylte 18!

Var så heldig å bli valgt ut som blant annet smykkemodell under nyåpningen av Sigrid Undseths plass på Lillehammer. Utrolig gøy

Feiret 18-årsdagen med et halloween vors med ekte hjemmelaget punch!
Lappen kom på plass!


Hadde en perfekt avslutning på 2011 i solfylte Brasil!

Håper dere alle har hatt et bra år, og at dere har lyst til å begynne/fortsette å stikke innom her! Masse spennende i vente! Promise

<3 Sara

hits