Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: februar 2012

DETAILS

01.mar.2012 @ 00:59 i Fashion 1 kommentar


Armbånd fra Nora, vintage belte og ring, cowgirl vest fra forever 21. 

-S

OUTFIT

01.mar.2012 @ 00:47 i Outfits 0 kommentarer
Pels, svart bluse, cream bluse med blonde detaljer, fjærøredobber, ring i sort/sølv, leather tights. 

-S

HEMSEDAL

28.feb.2012 @ 14:16 i Reise 0 kommentarer

I år som i fjor og de to årene før der, går familietradisjonen videre med slalomtur i vinterferien. I år var vi i Hemsedal, og det var, som vanlig like koselig. Vi bodde på hotellet Fossheim - som i fjor - og maten var like god i år. De serverer helt spesiell tradisjonsrik gourmet mat - som er kjempe godt. De to dagene vi var der, brukte vi i bakken. Den første dagen hadde vi srålende sol og den andre litt overskyet. Jeg fant en ny favorittløype i en svart kulløype(!). Utrolig slitsomt og vanskelig, men så gøy! Alt i alt var det en veldig koselig tur med familien - selvom afterskien fikk vente. Et lite bildedryss:


Da er det bare igjen å nye 5 dager til med vinterferie!

-S

AN UPDATE

20.feb.2012 @ 20:16 i NYC 0 kommentarer

 
Heija

Leenge siden jeg har blogget nå.. men kommer sterkere tilbake når jeg kan prioritere som jeg selv vil! Bare fire måneder igjen nå.. Kommer til å fortsette å blogge når jeg føler for det, og gleder meg til jeg kan begynne ordentlig. Tenkte jeg skulle gi en liten update på hvordan project NYC går - for det går nemlig strålende! VI HAR NÅ BETALT "DEPOSITUM" PÅ EN LEILIGHET PÅ UPPER EAST SIDE!!! Der skal Oda, Tyra og jeg bo fra 4 september til 3 november - hele to måneder! Helt uvirkelig, og vi gleder oss vilt! Da må jeg desverre tilbake til leksene(Top Model USA først da)

Ha en fin kveld!

-S

OUTFIT

08.feb.2012 @ 18:29 i Outfits 0 kommentarer-S

TEMAKVELD SBCC

07.feb.2012 @ 19:03 i Studier og utdanning 0 kommentarer
Et lite bildedryss(tatt med verdens beste mobilcam) fra kvelden i går - temakveld om Santa Brabara City College. Det var en interressant og kveld og etter all sannsynelighet er det der jeg ender høsten 2013. Tideligere på dagen i går var jeg på mitt første møte med jenta jeg skal bli støttekontakt for, så gikk i ett hele dagen. 

I dag har jentene på russebilen hatt møte på Peking Garden og spist deilig kinamat, mens vi diskuterte fest og moro. Resten av kvelden MÅ jeg sitte med historie - siden vi har prøve  i morgen...

-S

LOOKERS

04.feb.2012 @ 18:32 i Blogg 0 kommentarer

New glasses - finally

Det ble ingen kino i går, men heller en tidlig kveld og en god natts søvn, svært etterlengtet. I dag har jeg vært på jobb og i kveld er det bare avslapping med film og kos (2.lørdag på rad !!) New York planene går fremover, og innen den kommende uka regner vi med å ha kontrakten på plass! Wææææ -

-S

TODAY

03.feb.2012 @ 09:48 i Everyday-life 0 kommentarer

Da var det fredag igjen! Dagen i dag er er fullbooket; skole fra 8 til 15, dansetrening (til revy) til 17 før det bærer til av gårde på Margaret Thatcher vorspiel med rød løper, tea and biscuits før vi skal se "Jernkvinnen" på kino. I morgen er det jobb klokken 8 - hardt liv. 

-S

NYC PREP

02.feb.2012 @ 18:08 i NYC 0 kommentarer

Da er vi i gang med de første forberedelsene til vår NYC tur til høsten! Ting begynner å ordne seg og vi har nå kontaktet noen med en mulig leilighet til oss. Stoked! Tyra, Oda og jeg sitter på skolen og søker, ringer og drømmer! 

-S

KL 06.55 - THURSDAY MORNING

02.feb.2012 @ 10:51 i Outfits 1 kommentar- Dagens: hvit skjorte under genser av type strikk, enkle smykker i sølv og håret i flettet. 

-S

CAMCAM

01.feb.2012 @ 23:27 i Everyday-life 0 kommentarer

Sara goes webcam! hoho, having fun. Nå er jeg faktisk litt stolt av meg selv, har nemlig gjennomført 80 minutter styrke i dag. Sirkeltrening med mamma! og det var slettes ikke så ille. Etter en deilig, varm dusj skal jeg nå legge meg å nyte en episode med de herligste damene i Sex and the City.. har bare igjen 5 episoder av hele boksen nå - og det er så trist! menmen.. C'la vie

God natt!

-S

OPI

01.feb.2012 @ 19:05 i Make-up 0 kommentarerNeglelakk fra OPI i fargen sweet heart. Er lett, søt rosa med ett lag og fyldig og fin med to! Veldig fin om man vil dekke til korte, stygge vinternegler (my case).. 

-S

PINK INSPIRATION

01.feb.2012 @ 14:19 i Blogg 0 kommentarerSnart ferdig på skolen. Bruker de to siste timene (fritimer) på biblioteket, og drømmer meg bort i bilder fra weheartit.. med "The Story" av Brandi Carlile på øret...

-S

hits