Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: september 2011

DREAMCATCHER

26.sep.2011 @ 23:12 i Blogg 0 kommentarer

Brasillian jewellery

God natt!

S-

OSLO MARATHON

26.sep.2011 @ 19:14 i Blogg 9 kommentarer

Helt siden feb/mars har jeg hatt ett treningsmål: løpe halv maraton under oslo maraton 2011! 21 km i olsos gater. Da jeg meldte meg på tenkte jeg; for en motivasjon å ha noe sånn å trene mot.. og det var det også! Jeg meldte meg på sammen med Oda. VI valgte begge å følge et treningsprogram vi fant på hjemmesiden til oslo maraton, utarbeidet av Grete Waitz. Det var et fint program å følge og ikke altfor hardt. De siste 6 ukene eller så har det vært fire løpeøkter i uka, med ulik intensitet. Prodgrammet funket veldig bra for meg, men Oda pådro seg beinhinnebetenenlse og mistet dermed innspurt perioden i programmet.. Så hvordan et treningsprogram funker eller ikke, er vel individuelt, I guess. 

Vi dro inn til hovedstaden på lørdag, sjekket inn på hotellet (Rica Victoria) og brukte lørdagen på å hente startnummer og chip, og ellers bare suge til oss den energiske atmosfæren i byen. Det er helt spesielt når mellom 15 - 20 000 er i byen for å LØPE! På kvelden nøt vi et bedre måltid, deilig pasta carbonara for å være eksakt, på Olivia på aker brygge, før vi tok en tidlig kveld på hotellrommet. 

Søndagen startet med en deilig frokost. Hotellet hadde en veldig bra forkostbuffet, med høy standard og godt utvalg. Vi hadde starten 13.41 og hadde dermed god tid til å både spise riktig og varme opp skikkelig. 

Det var en fantastisk opplevelse å løpe 21 km med så MANGE mennesker. Det er helt uvirkelig hvordan de klarer å organisere noe sånn! 21 km var akkurat passe. Det var langt og det var en utfordring, samtidig som det ikke var noe problem å gjennomføre. Jeg brukte 2 timer og 25 sekunder, og hadde et mål om å bruke 2 timer, så er i grunnen veldig fornøyd:)

Hvis du er i tvil er mitt råd - gjør det! Påmeldingen til Oslo Maraton 2012 er allerede i gang, så ingen grunn ti å vente! 

S- 

LAST YEAR - ALL OVER!

22.sep.2011 @ 11:16 i Blogg 1 kommentar


 

Vi vender oss mot varmere strøk, igjen;) Grand Canaria it is! som i fjor, på samme tid! Søndag om en uke og fire dager, drar vi, så vil vel kalle det en ordentlig spontantur:) Vi skal bo i feriehuset til besteforeldrene til oda og bare chille i ti dager! Gleder meg!! Bildene er fra turen vår i fjor:) 

Dessuten fyller jeg18 år mens vi er vekke, og må si jeg ser fram til en skikkelig feiring i Puerto Rico!

S- 

WHO DOESN'T HAVE ONE OF THESE?

20.sep.2011 @ 19:03 i Blogg 0 kommentarer

Converse! Du får dem snart i alle farger og fasonger - All Star, Classic, Basketball.. Det går ikke en dag hvor jeg befinner meg lenger enn 100m unna et par converse. Vi ser dem overalt; gutter som jenter, barn som voksne. På kjøpesentret, på skolen, sykehuset, festen, advokatkontoret, cafeen,- ja, til og med på den røde løperen. Converse er ikke lenger bare et skomerke blant punkere, som den var på 1970-tallet - Nei, i dag utgjør de en trend for seg selv og menneskeheten surfer på conversebølgen, as we speak. Hver uke selges rundt 30 000 par!!! Er det litt sykt eller?!? 

Men hva er det vi liker så godt med disse sneakers'ne? De har gummisåle, stoffdesign og helt normale skolisser. Ikke er den spesielt billig, og heller ikke spesielt dyr. De er fullstendige flate, og ikke supergode å gå i..Uansett, elsker vi dem, og de fleste av oss har til og med flere par i skapet. De går til alt; buske, skjørt, kjole, shorts og må selvfølgelig matche!

Dette var da dagens lille snakkis;)


//Privat

Hvor mange par har du?:D

S-

TOO SCHOOL FOR COOL?

20.sep.2011 @ 09:57 i Blogg 0 kommentarer

 Mobilcam, kl. 07.15Jordfarger.  Beige strikk fra Risør. Pels B-young. dark denim, Bik Bok. Armbånd, Accessorize. Ring, old. 

(Skal legge ut et bedre bilde senere i dag) Nå er det skole. Jeg har norsk..

Have a nice day! :D

S-

FLAWLESS FACE

19.sep.2011 @ 19:27 i Blogg 0 kommentarer

..og jeg føyer meg inn i rekkene av de hundrevis som har forelsket seg i id-mineral sminke. Vidunderet er funnet opp av make-up artisten Leslie Blodgett - the genious. Den inneholder ikke røffe kjemikaler som tærer på huden og samtidig som man ser smashing ut, pleies også huden. En annen ting jeg liker er at den har SPF 15, noe jeg mener enhver dagkrem/foundation bør ha! Jeg kjøpte mitt Get Started Kit i London i sommer, men har prøvd Bare Minerals før, så visste at det var bra! og det skuffet heller ikke denne gang! Snarere tvert imot. Enkle step til et "flawless face":

1. Påfør primer på et rent ansikt. 

2. "Swirl-tap-buff" foundation med din riktige tone (min: medium tan), påføres med stor børste.

3. Dekk ujevnheter og sorte ringer med samme foundation, men bruk flat, liten kost. 

4. Påfør deretter "warmth" med liten børste, i kinn, panne, hake og evt. kjeve. 

5. Bruk "mineral veil" med stor børste i hele ansiktet for å gå et jevnt og prikkfritt ansikt. 

6. Evt. blush på kinnbena. 

På hverdager liker jeg et tynt, naturlig lag, men til fest legger jeg på litt ekstra. Selom jeg er utrolig fornøyd med varigheten til ID sminken, et tynt lag holder fra morgen til kveld! 

-S

OLD TREASURE

18.sep.2011 @ 14:38 i Blogg 0 kommentarer


To Sara - From Grandma

 S-

SUNNYDAY

18.sep.2011 @ 13:54 i Blogg 0 kommentarer

Then we're back! Eller jeg er iallefall tilbake. Jeg har samlet masse inspirasjon og gleder meg faktisk til å begynne å blogge! Litt mindre travelt har jeg det også, så håper tiden strekker til.. men skal prøve å få orden på mine prioriteringer;) Som dere kanskje ser har jeg ryddet litt på bloggen. Jeg har lyst til å lage en blogg du kan bli inspirert av. Der du kan oppdateres på trender og nyheter. I tillegg kan det hende jeg lager noen innlegg der jeg skriver om forskjellige saker som opptar meg, promblemstillinger eller opplevelser jeg kommer borti. Jeg håper dere har lyst til å følge med videre. 

Klem - S

hits