Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Reise

HEMSEDAL

28.feb.2012 @ 14:16 i Reise 0 kommentarer

I år som i fjor og de to årene før der, går familietradisjonen videre med slalomtur i vinterferien. I år var vi i Hemsedal, og det var, som vanlig like koselig. Vi bodde på hotellet Fossheim - som i fjor - og maten var like god i år. De serverer helt spesiell tradisjonsrik gourmet mat - som er kjempe godt. De to dagene vi var der, brukte vi i bakken. Den første dagen hadde vi srålende sol og den andre litt overskyet. Jeg fant en ny favorittløype i en svart kulløype(!). Utrolig slitsomt og vanskelig, men så gøy! Alt i alt var det en veldig koselig tur med familien - selvom afterskien fikk vente. Et lite bildedryss:


Da er det bare igjen å nye 5 dager til med vinterferie!

-S

ON THE ROAD

23.jan.2012 @ 21:58 i Reise 0 kommentarer

Sykt bra mobilcam, Natal City by Night inkl. juledekorasjoner!

-S

CRISTMASTIME - MIDWAY MALL

22.jan.2012 @ 14:24 i Reise 1 kommentarIngen skal beskylde brasilianere for at de ikke kan å pynte til jul ihvertfall! Har vært i USA noen ganger, riktignok aldri i jula, men dette var som å være der. Det var så overdrevent og stort med det største blinkende juletreet, julenisse med reinstyr og slede på hvit snø og en syngende englekor og live orkester - helt sinnsykt - men utrolig kult! Dette var på et stort kjøpesenter kalt Midway Mall - så hele sentret var for så vidt ganske amerika inspirert. 

-S

BUZIOS DREAM

20.jan.2012 @ 21:33 i Reise 1 kommentar

 
Buzios Dream heter leilighetskomplekset min farfar har bygget opp i Brasil. Det ligger ca. 45 minutter fra storbyen Natal og jeg har vært der tre ganger på de seks årene det har eksistert - and I love it there! Under 50 meter til den nydeligst stranden man kan tenke seg og solskinn hver eneste dag. Gradene er stabilt over 30, luftfuktigheten er forholdsvis høy og det blåser alltid en lett bris som gjør det til et paradis. Brasil kan virke som et fattig land, langt borte, men om du noen gang tar turen dit så vil du oppleve et land med de største rikdommer, høye skyskrapere, sambarytmer og eseler i gatene, yrende folkeliv, fine restauranter, blått hav, hvite strender og blomstrende bouganvillaer overalt. Det er dette som er det ordentlig "Syden"!

-S

CRETE

30.jul.2011 @ 22:43 i Reise 4 kommentarer

Forstår at vi kanskje burde vie et innlegg til det som har skjedd her i Norge, men vi har bare hatt en bloggpause etter det som skjedde i stedet for å skrive om det. Det er fullstendig tragisk og vi mistet faktisk også en god venn.. men velger å ikke blogge om det, og det er ikke av mangel på respekt, tvert imot!

Så fredag 22. juni dro jeg til Kreta, Hellas med familien min. Det var en tur som ble planlagt en uke i forveien fordi været her i Norge har vært shit! Sol, varme, strand, asurblått hav, gresk salat en ukes tid passet meg dermed midt i blinken! Jeg har ikke gjort stort annet enn badet, solet meg, sovet og spist.. og det har vært deilig:) Vi bestilite turen selv, med fly og hotell hver for seg; dermed styrte vi fint unna stendende og stedene som er proppa med harry charterturister xp Det var (er) taxi streik i Hellas nå, så vi leide bil (noe vi sikkert uansett hadde gjort) og fikk da også fartet litt rundt på den nydelige øya! Her er noen bilder fra turen:

Vi bodde i Agios Nikolaus (litt over en times kjøring fra Heraklion Airport)

 
- vakkert- Ingenting er som å sitte på verandaen å sminke seg mens man ser utover på blått hav og grønne palmer!

- Maten var deilig, især alle salatene med de friske grønsakene,

- Middelhavet: Blankt vann, lite liv aka; ingen ekle fisker og alger! - Er det noe jeg elsker med å være på stranda en hel dag er det å komme hjem, dusje og smøre seg inn med herlig shea butter!

- Anbefales! kjempe gøy:) (fra venstre: lillesøster, lillebror, mamma, moa)


Kreta er nok et av mine favorittsteder i "syden". Har du et?:)

- S

hits