Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Studier og utdanning

TEMAKVELD SBCC

07.feb.2012 @ 19:03 i Studier og utdanning 0 kommentarer
Et lite bildedryss(tatt med verdens beste mobilcam) fra kvelden i går - temakveld om Santa Brabara City College. Det var en interressant og kveld og etter all sannsynelighet er det der jeg ender høsten 2013. Tideligere på dagen i går var jeg på mitt første møte med jenta jeg skal bli støttekontakt for, så gikk i ett hele dagen. 

I dag har jentene på russebilen hatt møte på Peking Garden og spist deilig kinamat, mens vi diskuterte fest og moro. Resten av kvelden MÅ jeg sitte med historie - siden vi har prøve  i morgen...

-S

SBCC

18.jan.2012 @ 13:31 i Studier og utdanning 0 kommentarerSer helt greit ut å ta utdanningen sin her eller!? Om allerede ett år kan dette bli realitet!

-S

MESS

17.jan.2012 @ 19:12 i Studier og utdanning 0 kommentarer

I dag har jeg vært på utdanningsmesse på Lillestrøm. Det var utrolig hjelpsomt og jeg fikk masse informasjon om videre studier - etter vgs. Har så mye informasjon og brosjyrer at det hele føles litt rotete akkurat nå. Det jeg regner som mest aktuelt etter i dag er Santa Brabara City College, CL, USA bachlor i marketing. MEN først ett "friår" med NYC og kanskje Bali? Jeg har virkelig fått en smak på hvordan livet kan bli, og det er deilig! Nå gjenstår det bare å velge.. og finne en måte å finansiere det hele på.. men jeg er optimistisk!

Da gjenstår leksejobbing og rydding før frusterte fruer - og så er også denne dagen over..

Ha en fin kveld!

S-

hits